Administratör till Stena Recycling

Administratör till Stena Recycling

Har du tidigare erfarenhet från kundservice eller liknande och är serviceinriktad?

Har du ett genuint intresse för hållbar utveckling?

Då kan tjänsten som administratör hos vår kund Stena Recycling vara någonting för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@onepartnergroup.se

Anläggningen där du kommer att jobba ligger i Veddesta där Stena främst tar hand om industriellt avfall såsom järn, metall, farligt avfall, och alternativa råvaror. Du blir en del av ett team på 10 kollegor. De ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen.

Stena är stolta över sin anläggning, som de tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Vi kommer att boka intervjuer under v2 och v 3.

Din roll hos Stena Recycling

Som Administratör är dina huvuduppgifter att ge support till deras kunder, ta hand om deras önskemål och beställningar samt hantera och säkerställa transaktioner i systemen. Du väger in och ut lastbilar samt hanterar ekonomiska underlag för in- och utbetalningar för att säkra ett korrekt bokslut.

För att trivas hos Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då de befinner sig i ständig utveckling. Alla är lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet från kundservice eller motsvarande
  • Intresse för hållbar återvinning
  • Erfarenhet av att arbeta i digitala affärssystem
  • God kunskap i Office-paketet
Viktiga egenskaper för att trivas och utvecklas hos oss:
  • Serviceorienterad, förmåga att utgå från den interna och externa kundens perspektiv
  • Drivs av att ta ägarskap och driva frågor både på egen hand och med hjälp av andra
  • God förmåga att prioritera
Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Veddesta.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Veddesta

Omfattning: Heltid, vardagar. Mån - tors 06:45-16:00 fredagar 07:00-15:00

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult hos oss på OnePartnerGroup fram tills 31 augusti 2021. För rätt person finns möjlighet till förlängning alt överrekrytering.

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportaloch följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se