Returmottagare till Stavdal

Returmottagare till Stavdal

Att vara Returmottagare på Stavdal
Vi söker nu dig som kan backa upp vår returmottagning i Järfälla när vår kollega är föräldraledig. Som Returmottagare är ditt huvudsakliga ansvar att se till att Stavdals kunder får ett professionellt bemötande när dem returnerar våra produkter. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där maskinen och kunden är i fokus.

Du kommer att:
 • Arbeta med kundmottagning i returhanteringen.
 • Genomföra besiktning och enklare funktionskontroller av återlämnade produkter.
 • Tvätta och rengöra maskiner.
 • Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering.
Din profil
 • Vi ser att du har genomgått någon form av gymnasieutbildning eller liknande.
 • God datorvana och B-körkort.
 • Svenska flytande i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i engelska.
Vi ser det som meriterande om du:
 • Har erfarenhet från uthyrningsbranschen och kundservice.
 • Är utbildad mekaniker och har truckkort.
 • Har goda språkkunskaper i polska.
Om arbetsplatsen
På Stavdals hyrcenter i Järfälla arbetar vi med företagets produkter inom lift, från kundens samtal till återlämnande av produkten. Hos oss är det viktigt att ha roligt medans vi arbetar, tillsammans arbetar vi som ett team mot samma mål där allas insats är betydelsefull.

Vad kan Stavdal erbjuda dig?
På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet, och vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget. Hos oss har du friskvårdsbidrag och alla anställda är bonusberättigade där vi arbetar mot samma mål.

Omfattning
Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig över 10 månader med chans till förlängning.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 30 april 2019. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Christofer Odehammar, telefon 08 409 211 23.

Människor - Maskiner - Möjligheter.

Tänk dig en bilpool. Flera användare samsas om ett antal bilar. Ingen behöver köpa en egen som tickar pengar under de dagar eller veckor bilen inte används, och alla är nöjda och glada. Dessutom är det bra för miljön eftersom behovet av nytillverkade bilar minskar. Precis så är det att hyra ut byggmaskiner. Behovet av nytillverkade maskiner minskar, företag slipper en maskinpark som kostar pengar och alla är nöjda och glada. Det här brukar med ett finare ord kallas för delningsekonomi. Vi har valt att kalla det Happy Sharing!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.