Mekaniker till Stavdal

Mekaniker till Stavdal

Stavdal och Ramirent har valt att gå samman för att utveckla och utöka det gemensamma erbjudandet och ska bli en ännu bättre arbetsplats. Tillsammans blir vi bäst i stan.

Att vara Mekaniker på Stavdal

Vi söker nu dig som ser till med resten av gänget på verkstaden att vi har ordning och reda bland våra liftar på kundcentret. Som Mekaniker på Stavdal kommer du att arbeta med att reparera och färdigställa liftar i vår verkstad. Ditt huvudsakliga ansvar är att Stavdals produkter repareras enligt maskintekniska regler. Hos oss kommer du att ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull.

Du kommer att:
 • Arbeta med funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund.
 • Genomföra reparationer inne på verkstaden.
 • Iordningställande av maskiner för uthyrning.
 • Tvätta och rengöra maskiner.
 • Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering.
Din profil
 • Vi ser att du har genomgått någon form av gymnasieutbildning eller liknande.
 • B-körkort.
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Vi ser det som meriterande om du:
 • Har erfarenhet från uthyrningsbranschen och kundservice.
 • Är utbildad mekaniker eller har genomgått någon form av el-utbildning.
 • Har goda datakunskaper.
 • Har truckkort eller liftkort.
Om arbetsplatsen

På Stavdals kundcenter i Järfälla arbetar vi med företagets produkter inom lift, från kundens samtal till återlämnande av produkten. Hos oss är det viktigt att ha roligt medans vi arbetar, tillsammans arbetar vi som ett team mot samma mål där allas insats är betydelsefull.

Vad kan Stavdal erbjuda dig?

På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet. Hos oss har du friskvårdsbidrag och vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget.

Omfattning
Tjänsten är en visstidsanställning över 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 16 december 2019. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Christofer Odehammar, telefon 0769 41 02 72.

Stavdal och Ramirent har var för sig varit bra på uthyrningslösningar för byggutrustning, liftar och tillhörande tjänster. Vi har nu bestämt oss för att bli ännu bättre för kunden och flyttar därför ihop. Tack vare samgåendet skapar vi ett bredare utbud och spetsigare kompetens med våra 80 gemensamma kundcenter i Sverige. Tillsammans får vi en ännu större maskinpark i gemensamma kundcenter, bättre närvaro i storstadsregionen samtidigt som vi når ut i hela landet med Stavdals liftkompetens. Vår ambition är att vara bäst i stan.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon, Lackerare, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Stavdal AB
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos genomsyras arbetet av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.