Webbredaktör till Grufman Bil AB

Webbredaktör till Grufman Bil AB

Grufman Bil AB har sedan starten i mars 2005 haft inställning att ge förstklassig service till ägare av USA-Ford, Chrysler, GM och Tesla. De har under åren byggt upp en organisation med duktiga och kunniga medarbetare, både när det kommer till reservdelsförsäljning och verkstadsjobb. Förra året omsatte de ca 30 miljoner och har ca 10 anställda. Grufman Bil växer och söker nu en duktig webbredaktör som ska arbeta med deras digitala resa med placering i Järfälla.

Arbetsuppgifter

Reservdelsaffären är en stor och viktig del av hela vår servicemarknadsaffär och vår digitala reservdels- och tillbehörsförsäljning fortsätter att växa och efterfrågan på våra produkter ökar. Som webbredaktör intar du en nyckelroll i denna affär och möjliggör vår digitala försäljning att nå alla de möjligheter vi ser att den har potential till.

I rollen kommer du att beredas ett stort utrymme att sätta din egen prägel på denna nya funktion hos oss och utveckla vår digitala verksamhet. Det kommer att innebära allt från att utveckla vår produktkatalog på webben till att jobba med artikelvård och säkerställa en högklassig användarupplevelse. Du kommer att skriva säljande och informativa texter, fota produkterna och publicera dem samt sätta upp priser. Allt för att underlätta inköpen för våra kunder samt säkra våra möjligheter att bli bästa möjliga leverantör på marknaden.

Tjänsten är baserad på vår anläggning i Järfälla och du kommer att rapportera till VD

Din profil

För att matcha rollen har du ett stort intresse för bilteknik och delar vår passion för bilar och reservdelar. Du har även en eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av arbete inom webbområdet, där har du skaffat dig en god insikt i och erfarenhet av att arbete med lättare kodning, hemsidor och den digitala affären. Har du arbetat inom e-handel samt har en god vana av excel är det meriterande. Självklart skriver du och pratar både svenska samt engelska obehindrat.

Även om rena yrkeskvalifikationer är viktiga för oss så sätter vi minst lika stort värde på din personlighet. För rollen är det viktigt att du har en välutvecklad förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Utöver detta värdesätter vi också en noggrann och positiv person som jobbar bra såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag som har jobbat nära 20 år i branschen. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Vi är ett stabilt och växande företaget som det går mycket bra för och vi har roligt på jobbet. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av Grufman Bil, rekryteringen sker i samarbete med Starfinder.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Malin Dunder på 076 777 67 62 eller Marcus Sölvin 070 074 59 18. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malin Dunder
Telefon 0767776762
Område Järfälla
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se