Skiftledare dagtid till Silex

Skiftledare dagtid till Silex

Vad gör en skiftledare egentligen? På Silex betyder det att du leder och fördelar arbetet för operatörerna på ditt skift. Du ser till att resurserna blir optimalt fördelade så att produktionen levererar på bästa sätt. Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. Företaget levererar produkter i yttersta high-tech klass som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och bilar. Välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten är heltid måndag - fredag och placerad i Järfälla. Sökord: Arbetsledare, Skiftledare, driftledare

Om tjänsten

Som Skiftledare ansvarar du för att produkterna levereras i tid och att befintliga mål uppfylls. Du kommer dagligen att befinna dig "på golvet" i fabriken/renrummet där du leder och fördelar arbetet. Du ser till att arbetet flyter på, helt enkelt. Det är viktigt att du finns tillgänglig för din personal, i den här tjänsten sitter du sällan bakom ett skrivbord. Rollen innebär vidare att du hanterar många kontakter inom företaget, tex de övriga skiftledarna, olika produktägare samt tekniska chefen mm.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har gymnasiebakgrund med teknisk inriktning, du är också överlag tekniskt intresserad. Dina erfarenheter kan vara skiftande, antingen ser du detta som din första roll med arbetsledning eller så har du de senaste åren arbetat som skiftledare/arbetsledare med flera års erfarenhet av medarbetarsamtal. Vi tror att det kan vara en bra bakgrund att komma från tillverkande industri, Retail eller andra branscher där arbetsfördelningen är en viktig del av vardagen.
Som person är du lagom ödmjuk - dvs bestämd men inte auktoritär. Du måste kunna lyssna på andra människor, föregå med gott exempel samt ha en hög stresströskel. Rollen kräver att du behärskar svenska flytande både muntligt och skriftligt.

Om verksamheten

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 700 Mkr och har 230 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Francisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Media, Kultur & Design, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)