Servicetekniker kvällstid till Silex

Servicetekniker kvällstid till Silex

Det finns ett hundratal högteknologiska utrustningar som väntar på din uppmärksamhet. Din nästa anställning väntar på dig på Silex Microsystem AB i Järfälla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att serva, underhålla och reparera maskinparken. Du kommer delvis arbeta inom renrum varför det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande miljö. Silex ligger i absolut framkant av ny teknologi i tillverkning av mekaniska och elektriska system i mikroskala. Du blir anställd av Silex och arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl14.30-23:15. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Din vardag är händelsestyrd och du störs inte av att hoppa från uppgift till uppgift med kort varsel vid behov. Arbetsuppgifterna innebär spännande variation av elektronik, pneumatik, maskinteknik, kemi, gaser, lösningsmedel mm. I tjänsten ingår dokumentation och uppföljning i Silex digitala system.

Du jobbar i ett team tillsammans med areachef, processingenjörer och operatörer. Silex uppdaterar hela tiden sin teknik och sina arbetsprocesser och rätt person har möjlighet att påverka utvecklingen.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleingenjör och är intresserad av avancerat underhållsarbete. Har du arbetslivserfarenhet inom el/teknik/mekanik är det också en intressant bakgrund. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för avancerad teknik och problemlösning. Felsökning ingår i ditt arbete och det är ett stort plus om du arbetat med detta tidigare. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska både skriftligt och muntligt.

Som person är du noggrann, strukturerad och stressar inte upp dig i onödan. Andra viktiga egenskaper är förmågan att prioritera och planera. Är du dessutom en person som är nyfiken och älskar att lära dig nya saker och ser vi det som mycket positivt.

Om verksamheten

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 450 Mkr och har 210 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO90015.
Mer info
Kontaktperson Joacim Jonasson
Telefon 08 555 651 26
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (2 dagar kvar)