SelfGo Storage är ett företag som arbetar med en ny lagertjänst som hyr ut förråd som levereras till kundens port. Arbetet består i att köra ut släp med personbil, ställa av släpet hos kunden varefter kunderna fyller det. Därefter hämtas släpet och körs tillbaka till lagret i Kallhäll. En del av arbetet är även att ibland hjälpa kunderna med att fylla släpen och att arbetsleda annan bärhjälp.

Då du kommer att träffa många kunder, söker vi en självgående, utåtriktad och positiv person som är ansvarstagande och ger ett proffsigt bemötande. Du kommer även att vara med om att utveckla företaget som är i en uppbyggnadsfas.

Arbetet innebär även arbete på helger och ibland på kvällar.

Vi tror att du är 20-35 år och att du vill börja relativt omgående. För att köra våra bilar och släpvagnar krävs BE-behörighet på körkortet. Tjänsten kan även vara på deltid.

Maila en kort beskrivning av dig själv och din erfarenhet/bakgrund senast 31 juli.
Mer info
Email Mejla SelfGo Storage AB
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://selfgostorage.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SelfGo Storage är ett företag som arbetar med en ny lagertjänst som hyr ut förråd till privat & företagskunder i behov av magasinering. Vi är ett växande bolag som just nu söker personer som kan vara med på vår resa.