Smed i Järfälla

Smed i Järfälla

Om oss
Schermans Stålteknik AB, är ett smides- och serviceföretag med fem anställda och är beläget i Jakobsberg, Järfälla kommun. Kunderna kan bestå av större byggbolag eller mindre företag inom serviceområdet som har behov av svets och smide. Verksamheten startade 1965 men har sista året genomgått en stor förändring med nya ägare.

Dina arbetsuppgifter
Du är en driftig och självständig smed med flerårig erfarenhet av tillverkning och montering av byggnadssmide. Vi förutsätter att du har körkort B. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning och vana att kunna tillverka från skiss till färdig detalj. Dina uppgifter består i tillverkning i verkstad, montering och färdigställande av smidesdetaljer. Som person är du noggrann och serviceinriktad.

Du är kunnig inom svetsning med metoderna 111, 136 och 141 och gärna med flertal legeringar så som legerat, rostfritt och aluminium.

Förutom vana att svetsa och teknisk förståelse ser vi att du tidigare har erfarenhet från liknande arbete.

Din profil
Du är serviceinriktad smed med några års erfarenhet i branschen. Du har svetsarprövning och har dokumenterad erfarenhet inom finsmide och byggnadssmide. Du kommer arbeta självständigt med stor frihet att påverka ditt arbete.

Din ansökan
Skicka din ansökan till info@schermansstalteknik.se.
Vid frågor ring Alexander Rohlsson 08-58018751.
Mer info
Kontaktperson Alexander Rohlsson
Telefon 08-58018751
Email Mejla Alexander Rohlsson
Område Järfälla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schermans Stålteknik AB, är ett smides- och serviceföretag med fem anställda och är beläget i Jakobsberg, Järfälla kommun.
Kunderna kan bestå av större byggbolag eller mindre företag inom serviceområdet som har behov av svets och smide. Verksamheten startade 1965 men har sista året genomgått en stor förändring med nya ägare.