VS Montör till Roslagens Värmemontage

VS Montör till Roslagens Värmemontage

Om RVM

Roslagens Värmemontage AB är ett familjeföretag som grundades redan 1988. Vi är en totalentreprenör när det kommer till fjärrvärme och VA entreprenader.

Vi löser helt enkelt våra kunders problem genom att alltid göra det där lilla extra och med hög kvalitet samtidigt som vi värnar om miljön.

Bred kunskap

Ända sedan starten har vi byggt mer än 60 000 km kulvertledningar, samt inomhusledningar, pumpstationer, växlarinstallationer och andra tillhörande specialarbeten.

Din roll som montör

RVM är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom entreprenad. Som VS-montör hos RVM arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Denna tjänst har inriktning mot installation av värmeväxlar. Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Järfälla, men du kommer mest arbeta i Stockholm.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Montering enligt anvisningar
  • Kvalitetssäkra arbetet
  • Hantera redskap enligt anvisningar
  • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
  • Vara delaktig i möte
  • Hantera uppkommande situationer enligt rutiner
  • Följa policys och riktlinjer
Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan genom att skicka ett uppdaterat CV till Stefan.Innala@rvm.nu , dock senast 2022-07-15. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta VD Stefan Innala på telefon: 0708 52 75 68.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Stefan Innala
Telefon 0708527568
Område Järfälla
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (10 dagar kvar)