Drifttekniker till Roslagens Värmemontage

Drifttekniker till Roslagens Värmemontage

Om RVM

Roslagens Värmemontage AB är ett familjeföretag som grundades redan 1988. Vi är en totalentreprenör när det kommer till fjärrvärme och VA entreprenader.

Vi löser helt enkelt våra kunders problem genom att alltid göra det där lilla extra och med hög kvalitet samtidigt som vi värnar om miljön.

Bred kunskap

Ända sedan starten har vi byggt mer än 60 000 km kulvertledningar, samt inomhusledningar, pumpstationer, växlarinstallationer och andra tillhörande specialarbeten.

Din roll som drifttekniker

Vi söker nu en person som har ambitioner och vill framåt i livet. Arbetet innebär till störst del av rondering/manövrering av fjärrvärmenät. Det är meriterande att ha arbetat med VS arbete tidigare, men absolut inget krav.

Du kommer att arbeta självständigt och B-körkort är ett krav.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan genom att skicka ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast till Stefan.Innala@rvm.nu, dock senast 2022-07-29. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta VD Stefan Innala på telefon: 0708 52 75 68.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Stefan Innala
Telefon 0708 52 75 68
Område Järfälla
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (26 dagar kvar)