Vi söker de vassaste säljarna till Riddermark Bil Järfälla

Vi söker de vassaste säljarna till Riddermark Bil Järfälla

Är du en av landets mest vässade säljare och vill arbeta med bilar? Då vill vi träffa dig!

Du behöver inte ha sålt bilar tidigare, den delen lär vi dig.

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 105 medarbetare på 9 olika platser i Sverige.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med ovanligt goda möjligheter till personlig utveckling och säljcoachning och värnar om en familjär känsla, trots bolagets storlek. Nu utökar vi våra säljteam och söker därför drivna och slipade försäljare till vår butik i Järfälla.

Om dig:
Vi söker vässade säljare som brinner för försäljning. Du har ett par års erfarenhet av försäljning, oavsett bransch och gillar säljprocessens olika steg. Vi älskar förändring och förbättring och så gör även du, du bör därför vara nyfiken och positiv till utveckling av både dig själv och ditt arbete. Du fascineras av kundkontakt och triggas igång av att hitta lösningar till varje enskild affär och invändning. Din inställning och vilja att utvecklas värderas mycket högt.
  • Du tänker utanför boxen och gillar att hitta nya lösningar på problem.
  • Förstår innebörden av att arbeta i ett team.
  • Gillar högt tempo och har en stark vilja och drivkraft att lyckas.

Flerspråkighet och erfarenhet av försäljning är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Om tjänsten:
Bilförsäljning hos oss är nytänkande, modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som bilförsäljare på Riddermark Bil arbetar du främst med:
  • Ansvar över bilaffärens alla steg, från första kundkontakt och provkörning till leverans och eftervård.
  • Uppsökande sälj via telefon, till nya och befintliga kunder.

Ansökan

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande intervjuer.

Klicka på Ansök nu - Du söker då genom en videointervju där du får svara på ett par frågor om dig själv och varför du vill ha just det här jobbet. Kul och enkelt!

Vill du söka jobbet från din smartphone så gör du det genom Instnt appen, tryck då på "ansök nu" från din smartphone så kommer du direkt in i Appstore/Google Play och kan enkelt ladda ner appen som därefter länkar dig direkt till jobbet.

Vill du söka jobbet via webben se då till så att du har en dator med en fungerande webbkamera och mikrofon. När du trycker på "Ansök nu" ska du vara beredd att svara på intervjufrågorna.

Lön: fast del + provision.
Tjänst: Heltid, tillsvidare.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/bli-saljare-hos-riddermark-bil/
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008 och vi omsatte 1 miljard SEK år 2016.

Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga.