Säljare till privatinköp

Säljare till privatinköp

Riddermark Bil söker dig som älskar försäljning och trivs med att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap.

Varmt välkommen till landets största begagnathandlare. Idag består Riddermark Bil av 9 st. butiker i Sverige med totalt 109 medarbetare. Vi expanderar och anställer fler säljare för att kunna utveckla vår privatinköpsavdelning och hjälpa ännu fler kunder med att göra trygga bilaffärer.

Om tjänsten
Som säljare på på Riddermark Bils privatinköpsavdelning är du en mycket viktig del av vårt inköpsteam och rapporterar till vår privatinköpschef. Många av våra kunder efterfrågar en lönsam och trygg försäljning av sin bil och där är du kundens första viktiga kontakt hos oss.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är telefonkontakt med befintliga kunder där du agerar som rådgivare och bokar möten för inköp av våra kunders bilar.

Om dig
Vi söker dig som trivs med telefonbaserat arbete och helt enkelt gillar människor. Du drivs av att arbeta säljande mot en tydlig budget och vill vända svårigheter till färdigheter. Du är social och gillar att arbeta i ett team där ni tillsammans arbetar mot både individuella och gemensamma mål.

Vi vill att du som söker:
  • Triggas av utmaningar och gillar att arbeta i ett högt tempo.
  • Talar och skriver på ren svenska. Samt är bekväm på engelska i tal och skrift.
  • Kan identifiera dig med våra ledord: Ärlighet, engagemang, ansvar, trygghet och respekt.

Erfarenhet av försäljning, telefonförsäljning eller mötesbokning samt flerspråkighet är mycket meriterande. Du som söker skall kunna arbeta dagtid en helg i månaden.

Ansökan
Sker via att klicka på Ansök nu eller maila till info@riddermarkbil.se.
Bifoga Cv och personligt brev och märk ditt mail med "säljare privatinköp".

Intervjuer sker löpande då tjänsten skall tillsättas snarast. Tjänsten avser heltid, med placering i Järfälla. Fast lön + provision och möjlighet till bonus.
Mer info

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Stockholm hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra 100 medarbetare har rekryterats främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värdeord: trygghet, ansvar, respekt, engagemang och ärlighet, något som gör oss starkare och uppskattade av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008. Bolaget omsätter över 2 miljarder SEK år 2018.

"Jag bryr mig inte vart du kommer ifrån. Det enda jag bryr mig om är vart du vill någonstans" -Alexander Riddermark, Grundare av Riddermark Bil