Säljande inköpare till privatkundsavdelning

Säljande inköpare till privatkundsavdelning

Riddermark Bil söker dig som älskar försäljning och trivs med att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap.

Idag består bolaget av 7 st. butiker i Sverige med totalt 105 medarbetare. Bolaget har stark entreprenörsanda trots att man idag är Sveriges största begagnat bilhandlare. Vi expanderar och anställer fler inköpare för att kunna utveckla vår privatinköpsavdelning och hjälpa ännu fler kunder med att göra trygga bilaffärer.

Om tjänsten
Som privatinköpare på Riddermark Bil är du en mycket viktig del av vårt inköpsteam och rapporterar till vår privatinköpschef. Många av våra kunder efterfrågar en lönsam och trygg försäljning av sin bil och där är du kundens första viktiga kontakt hos oss.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att aktivt kontakta befintliga kunder, värdera fordon, samt agera som rådgivare och boka möten. Som inköparen har du ansvar över bilaffärens alla steg. Du kommer överens med kund om pris, bokar hämtning av bil och arbetar administrativt med kvitton, samt löser restskulder och ordnar ägarbyten.

Om dig
Vi söker dig som trivs med telefonbaserat arbete och helt enkelt gillar människor. Du drivs av att arbeta säljande mot tydligt uppsatta mål och vill vända svårigheter till färdigheter. Du behöver inte ha värderingskunskaper eftersom vi lär dig allt du behöver kunna. Men vi tror att tjänsten passar bäst för dig med fordonsintresse och/eller erfarenhet från fordonsbranschen.

Vi vill att du som söker:
  • Gärna arbetar självständigt mot ditt teams gemensamma mål.
  • Triggas av utmaningar och gillar att arbeta i ett högt tempo.
  • Kan identifiera dig med våra ledord: Ärlighet, engagemang, ansvar, trygghet och respekt.
  • Talar och skriver flytande engelska och svenska.
  • Erfarenhet av försäljning, telefonförsäljning eller mötesbokning samt flerspråkighet är meriterande.

Ansökan
sker genom att klick på 'Ansök nu' eller via mail till info@riddermarkbil.se. Bifoga CV och personligt brev.

Intervjuer sker löpande då tjänsten skall tillsättas snarast.
Tjänsten avser heltid, med placering i Järfälla. Fast garantilön + provision och möjlighet till bonus.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/karriar/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Stockholm hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra 100 medarbetare har rekryterats främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värdeord: trygghet, ansvar, respekt, engagemang och ärlighet, något som gör oss starkare och uppskattade av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008. Bolaget omsätter över 2 miljarder SEK år 2018.

"Jag bryr mig inte vart du kommer ifrån. Det enda jag bryr mig om är vart du vill någonstans" - Alexander Riddermark, Grundare av Riddermark Bil