Inköpare Transportbilar Stockholm

Inköpare Transportbilar Stockholm

Är du ute efter en ny vändning i din karriär och vill vara en del av ett expanderande bolag? Har du har ett öga för detaljer och skulle beskriva dig som lösningsorienterad, positiv och social person? Trivs du med att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål? Då har Riddermark Bil nästa tjänst för dig! Vi söker nu med start enligt överenskommelse en transportbilsinköparetill vårt innovativa team i Järfälla!

Kvalifikationer:
  • Avklarad gymnasieutbildning med goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet inom bilbranschen.
  • Körkort är meriterande.

Arbetsbeskrivning:

Rollen som transportbilsinköpareinnebär att bygga långsiktiga samarbeten med privatpersoner, företagskunder samt leverantörer. Arbetsuppgifterna varierar och du behöver därför kunna vara strategisk och taktisk i ditt handlande och ständigt arbeta för att utveckla lönsamheten inom bolaget. Som transportbilsinköparepå Riddermark Bil är du ansvarig för en stor del av kundkontakten som sker med de kunder som vill sälja sin bil. Du är en del av vårt inköpsteam och rapporterar till vår inköpschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Värdera och köpa in bilar på uppdrag av både privata och företagskunder.
  • Aktivt kontakta kunder och följa upp de värderingar som gjorts.
  • Bevaka och ansvara för större vagnparksauktioner.

Omfattning:
100%. Arbetet sker i viss utsträckning även under helger. Start enligt överenskommelse - tillsvidare (provanställning på 6 månader).
Ort: Stockholm, Järfälla.

Ansökan
Ansök genom att klicka på Ansök nu eller maila ditt CV till filip.tellebo@riddermarkbil.se senast 15/12. Intervjuer sker löpande varav tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/karriar/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar.Vi bygger och utvecklar egna IT-system och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra 105 medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, engagemang, trygghet och respekt - något som gör oss starkare och uppskattas av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008.