Ytmonteringsoperatör till modernt företag

Ytmonteringsoperatör till modernt företag

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Järfälla

Omfattning:
Heltid, kl. 07.00.16.00.

Arbetsbeskrivning

Som ytmonteringsoperatör ingår du i ett team som arbetar med att producera ytmonterade kretskort i deras automatiserade produktionslina. I arbetsuppgifterna ingår:
  • Programmering och förberedelse av maskinerna, bevakning under produktion och genomförande av kontroller.
  • Avsyning av färdiga kretskort både med AOI och manuellt.
  • I arbetet ingår till viss del även handlödning.
Kvalifikationer
  • För att vara lämplig för tjänsten krävs några års erfarenhet av ytmontering.
  • Har du tidigare erfarenhet av hantering av Mydata-maskiner och AOI, är det meriterande.
  • Som person ser vi gärna att du är noggrann, lösningsorienterad, positiv och van vid att arbeta mot uppsatta mål.
Som person är det viktigt att du trivs bra med att jobba i team, är noggrann i ditt arbetssätt och gärna jobbar mot resultat. Du tycker om att ta egna initiativ och hålla en hög kvalité i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Razan Ahmad | razan.ahmad@randstad.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 15 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår kund i Järfälla söker vi nu en ytmonteringsoperatör med start omgående. Företaget är en totalleveranatör som erbjuder kunder i Norden tillverknings- och logistiktjänsten för elektroniska produkter. Uppdraget är på längre sikt och kan för rätt person övergå till anställning hos kunden.