Systemvan truckförare

Systemvan truckförare

Lockas du av administrativt arbete parallellt med truckkörning? Vill du dessutom jobba på ett av Stockholms största lager? Då har vi arbetet för dig! Randstad söker lagerarbetare till Dahl i Kallhäll, Järfälla.

Dahl är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen med 100 års erfarenhet. I affären ingår förutom VVS även Mark & VA, industri, fastighet och kyla. Centrallagret i Järfälla består av flera olika avdelningar med 45 000 artiklar och hanterar dagligen transporter till 1600 orter.

Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns det möjlighet att bli övertagen av kund.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Järfälla

Omfattning:
Heltid. Långsiktigt behov.

Arbetstider:
Måndag-fredag, tider beror på vilken avdelning man hamnar på. Lagret har öppet Måndag- Fredag 06:00-24:00.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att köra truck, hantera artiklar och registrera i diverse system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta heltid. Du ska kunna uppvisa ett giltigt truckkort med behörighet för A+B (teori och praktik) minst upp till B4. Har du inte B4 men är villig att lägga till den behörigheten så är det aktuellt. Du känner dig bekväm med truckkörning och har erfarenhet av motviktstruck (B1) och/eller skjutstativtruck (B3) samt Höglyftande plockktruck (B4). Du är en noggrann person som har intresse för system och lager/logistik. Du trivs i lagermiljö och vill kombinera det med ditt administrativa kunnande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete och du har lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Rekrytering samt tillsättning sker löpande. Vi har flera platser att tillsätta. Skicka därför in din ansökan redan idag! Ansökan tas endast emot via länken intill denna annons.

För information: Julia Berg, julia.berg@randstad.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.