Servicetekniker/montör till Kimtech

Servicetekniker/montör till Kimtech

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos kunden. För rätt person finns möjlighet att efter en period bli rekryterad av företaget.

Omfattning:
Heltid

Plats:
Jakobsberg

Om företaget

Kimtech grundades år 1980 och är idag Sveriges ledande leverantör av vattenskärningsanläggningar. Företaget ligger i Jakobsberg i Järfälla och arbetar med att leverera kompletta anläggningar för skärning med hög precision. Utöver det tillhandahåller de ett komplett lager med reservdelar för sina kunder.

Produktionen klassas som prototyptillverkning (en styckestillverkning), detta eftersom allt byggs efter kundorder. Utöver produktion tillkommer mycket service av vattenskärningsmaskinerna hos kunder runtom i Norden.

Arbetsbeskrivning
  • Som montör tillverkar och monterar du mekanik- och pneumatikdetaljer som ingår i maskinerna. Detta görs efter ritningar och riktlinjer som finns vid produktionen av maskinerna.
  • Tjänsten kommer innefatta serviceresor varav majoriteten är över dagen. 1-2 övernattningar per månad kan förekomma i ett senare skede.
  • Arbetet ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt samt din förmåga att lösa de problem som uppstår. Exempel på arbetsutmaningar är: avsaknad av kompletta monteringsbeskrivningar, felsökning av maskiner på fältet, kundkontakt, egen planering av arbetet mm.
Kvalifikationer
  • För att söka tjänsten bör du som minst ha en teknisk gymnasieutbildning, gärna med inriktning på mekanik. Samt viss erfarenhet av finmekanisk montering och pneumatik.
  • Du bör även ha datorvana, god kännedom om komponenter och kunskaper i schemaläsning.
  • Utöver svenska behöver du behärska engelska i tal och skrift.
  • Vi tror att du som person har ett högt kvalitetstänkande, är drivande och noggrann. Men att du även har god initiativförmåga samt stresstålighet..
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Parisa Meidanipour | parisa.meidanipour@randstad.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 okt (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta på ett ledande företag där du ges möjlighet att arbeta under eget ansvar med variation, problemlösning och resor som en del i arbetet? Då ska du läsa vidare! Företaget Kimtech söker nämligen en servicetekniker med goda kunskaper och erfarenhet inom montering.