Reklamationshanterare

Reklamationshanterare

Är du intresserad av ett utmanande arbete och vill kombinera det med dina kunskaper inom problemlösning och administration på ett av Stockholms största lager? Har du god erfarenhet inom lager/logistik och vill ta nästa steg inom branschen? Då bör du läsa vidare! Randstad söker en reklamationshanterare till Dahl i Järfälla.

Dahl är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen med 100 års erfarenhet. I affären ingår förutom VVS även Mark & VA, industri, fastighet och kyla. Centrallagret i Järfälla består av flera olika avdelningar med 45 000 artiklar och hanterar dagligen transporter till 1600 orter.

Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Järfälla

Omfattning:
Heltid

Arbetstider:
Måndag-fredag dagtid

Arbetsbeskrivning

Som reklamationshanterare arbetar du dagligen med problemlösning och felsökning gällande kundens inkommande reklamationsärenden. Du har en nära kontakt med både säljare och leverantörer samt med övrig lagerpersonal på plats. Du arbetar i ett kontorslandskap på lagret och har således nära till kärnverksamheten. Arbetet utförs i flera olika lagersystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av reklamationshantering. Du har förståelse för olika flöden på ett lager samt god data- och systemvana. Vi värderar högt att du är snabblärd och tycker att det är motiverande att arbeta i högt tempo. Du bör även vara noggrann och serviceinriktad då arbetet innebär en del supportjobb gentemot olika intressenter. Visst ekonomiskt kunnande är ett plus då du i arbetet kan behöva prioritera olika artiklars kostnader.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Daniel Leiva, daniel.leivamartin@randstad.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.