Projektinköpare 50% till vår kund

Projektinköpare 50% till vår kund

Vi söker nu en projektinköpare till vår kund i Järfälla. Vår kund är ett totalleverantör inom avancerad industrielektronik. Här kommer du arbeta brett med varierande arbetsuppgifter. För att vara aktuell i denna spännande tjänst krävs att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet utav inköp av elektronik komponenter samt har teknisk utbildning. Utöver detta behöver du ha ett affärsmässigt tänk, mycket god komponentkännedom och hög integritet. Låter den här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
6 månaders uppdrag på halvtid med goda möjligheter till anställning hos kund för rätt person. Arbetstid är flexibel.

Arbetsbeskrivning

I din roll som projektinköpare kommer du ha chans att arbeta brett och samarbeta med många. Du kommer arbeta i kundens Inception avdelning och rapportera till projektledare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Offertarbete tillsammans med marknadsavdelning - ansvar för prissättning utav ingående Elektronik/Mekanik komponenter i kundernas produkter.
  • Operativt inköp och leveransbevakning.
  • Underhåll av information i affärssystemet.
Kvalifikationer

För att vara aktuell i tjänsten krävs att du trivs med att ha många kontaktytor. Det är viktigt att du har mycket god komponentkännedom och ett affärsmässigt tänk.

Här behöver du:
  • Minst 5 års erfarenhet utav inköp av elektronikkomponenter.
  • Tekniskt utbildning, exempelvis som ingenjör eller inom inköp/ekonomi.
  • Behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift.
  • Behärskar office-paketet och i synnerhet Excel.
  • Att utläsa viktiga parametrar ur ett datablad.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driven, utåtriktad och social. Du har god samarbetsförmåga och har lätt att bygga relation. Dessutom är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har förmåga att se detaljer men också kunna lyfta blicken och se helheten. Eftersom vi har högt tempo på jobbet, krävs att du är stresstålig och har förmåga att hålla många bollar i luften. Låter den här som du? Då kommer du vara en uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag
: 2018 -09-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Jessica Stördal, jessica.stordal@randstad.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.