Hjullastarförare sökes till Dahls centrallager

Hjullastarförare sökes till Dahls centrallager

Randstad söker en hjullastarförare med behörighet för C2 till Dahl i Järfälla. Är du ute efter en utmanande arbetsplats är detta något för dig!

Dahl är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100 års erfarenhet. I affären ingår förutom VVS även Mark & VA, industri, fastighet och kyla. Centrallagret i Järfälla består av flera olika avdelningar med 45 000 artiklar och hanterar dagligen transporter till 1600 orter.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Järfälla

Omfattning:
Heltid

Arbetstider:
Måndag-fredag 06:00-24:00

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av hjullastarkörning med gafflar på avdelningen utegården. Du arbetar med in- och utleveranser samt med lastning och lossning av lastbilar. Det är otympliga artiklar som hanteras, såsom brunnar och stora rör. Arbetet kan även innefatta truckkörning (motviktstruck).

Kvalifikationer

Du som söker ska ha körkort och förarbevis för hjullastare (C2). Det är ett krav att du har erfarenhet av att köra hjullastare med gafflar från tidigare anställning och att du känner dig bekväm med detta. Det är starkt meriterande om du även har behörighet för motviktstruck (B1) för att öka flexibiliteten på avdelningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som person föredrar att arbeta självständigt, har en hög arbetsmoral och den rätta inställningen för att kunna arbeta i tempo. Att komma i tid är en självklarhet för dig och du trivs i lagermiljö samt med att jobba utomhus. Som konsult är du ambassadör och representerar Randstad på ett professionellt sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information Daniel Leiva, Daniel.LeivaMartin@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Daniel Leiva Martin
Telefon 0733327096
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.