Extraarbete som transportplanerare på ICA

Extraarbete som transportplanerare på ICA

Randstad söker nu en driven och noggrann administratör som transportplanerare till ICA i Kallhäll.

Som transportplanerare hos ICA samordnar du transportuppdrag och utreder olika transportalternativ. Arbetsuppgifterna innefattar att planera och samordna lastning och lossning, samt att fakturera, hantera följesedlar och leverera god service till butikerna.

Då vi nu söker en person för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %. Detta i form av exempelvis studier med flexibelt schema, idrottskontrakt eller annat deltidsarbete.

Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos kund.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Kallhäll, Stockholm

Omfattning:
Varierande,
2-3 dagar/vecka

Arbetstider
: Varierar mellan 05.00 - 22:00, Skift och helgarbete ingår i tjänsten

Kvalifikationer:

Du som söker har en gymnasieexamen och bör ha minst ett år kvar på dina högskolestudier eller motsvarande.

Meriterande är om dina studier är inriktade mot transport och logistik alternativt att du genom erfarenhet är väl förtrogen med varuflöde och logistik. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper inom Officepaketet samt att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, drivande och samtidigt flexibel och har en förmåga att fatta beslut under press. Du är kommunikativ i ditt förhållningssätt med din omgivning och är mån om att upprätthålla goda relationer med dina samarbetspartners såsom expeditörer, gruppchefer och åkerier. Vidare ser vi gärna att du har en analytisk förmåga samt drivs av att arbeta i ett högt tempo.

Om Randstad

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 7 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.