Deltidare till lager

Deltidare till lager

Arbetsbeskrivning

För att trivas på Dahl ska du kunna ta dig an de uppgifter som förekommer på ett lager. Du kommer arbeta på en avdelning där man använder Pick By Voice och jobba i lagersystem samt mäts bland annat på prestation gällande plockade orderrader, felmarginaler och kvalité.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Arbetsgivare:
Randstad

Ort:
Järfälla/Kallhäll

Omfattning:
Timanställning vid behov

Arbetstider:
Lagret har öppet måndag-fredag kl. 06:00-24:00.
Vi ser gärna att man kan arbeta 16:00 - 20:00

Krav
  • Kan ta sig an fysiska arbeten
  • Svenska i tal och skrift
  • Kan vara tillgänglig för en veckas utbildning
Meriterande
  • Erfarenhet från VVS, mark, VA, industri eller fastighet och kyla
  • Är flexibel för alla tider under lagrets öppettider
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Rekrytering samt tillsättning sker löpande. Vi har flera platser att tillsätta. Skicka därför in din ansökan redan idag! Ansökan tas endast emot via länken intill denna annons.

För information:
Julia Berg, julia.berg@randstad.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet från varuplock, lagerarbete och ett allmänt intresse för lager och VVS industrin? Vi på Randstad har det perfekta jobbet för dig som vill arbeta eftermiddagar eller kvällstid!