Innesäljare till Lift Järfälla

Innesäljare till Lift Järfälla

På Ramirent är vårt mål att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Vi är ett ledande serviceföretag i byggbranschen har av marknadens modernaste maskinparker. Nu behöver vi uppbackning på vårt kundcenter i Järfälla och vi söker en Innesäljare som vill ge våra kunder oslagbar service. Är det du?

Att vara Innesäljare på Ramirent
Som Innesäljare ansvarar du för hela processen, från kundens samtal till återlämnande av produkten. Du är en aktiv kontakt för kunden och ser till att uthyrningen genomförs på ett framgångsrikt sätt. På kundcentret är vi en liten och tajt grupp, här hjälper vi till där det behövs och arbetar tillsammans som ett team.

Detta innebär mer specifikt att du kommer att arbeta med:
  • Proaktivt säljarbete mot kund
  • Rådgivning i valet av våra produkter
  • Skapa goda relationer till våra kunder
  • Uppläggning och kreditkontroll av nya kunder
  • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
  • Ta emot produkter som kommer i retur till oss samt lastning och lossning
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande
  • God datorvana samt talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Erfarenhet från kundserviceyrket, uthyrningsverksamhet eller byggbranschen är meriterande
För att lyckas i rollen som Innesäljare tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse samt visar intresse och förståelse för andra.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Våra olikheter, erfarenheter och kunskaper driver Ramirent framåt. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 21/04-2021.
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta: Hampus Ellestad, telefon: 072 058 45 18, mail: hampus.ellestad@ramirent.se

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.