Är du vår nya serviceinriktade medarbetare?

Är du vår nya serviceinriktade medarbetare?

Vårt uppdrag är att ge smidig service med ett leende på läpparna, både till våra kunder och medarbetare. Vi söker nu dig som är kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett brett arbetsfält till vårt liftcenter i Järfälla.

Som vår nya medarbetare kommer du bland annat att arbeta med:
  • Funktionskontroller, underhåll och enklare reparationer av våra maskiner.
  • Lastning, lossning och utleverans av våra maskiner till kunder.
  • Vårt verksamhetssystem för att hantera hyror, returer, transporter och eventuella maskinskador.
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning och har några års erfarenhet av verkstadsarbete.
  • Du har god maskinkännedom, teknisk grundkompetens och datorvana.
  • B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har truckkort.
  • Har du utbildningsbevis för någon liftutbildning ser vi det som meriterande.
Eftersom rollen innebär en del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga då du är Ramirents ansikte utåt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt arbetar noggrant och strukturerat. Du kommer vara del av ett mindre team vilket innebär omväxling i arbetsuppgifter då du kan behöva rycka in för att hjälpa dina kollegor.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 15 maj 2021. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Ricard Olsson, telefon 08 621 28 52.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Kontaktperson Ricard Olsson
Telefon 070 603 64 37
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.