Miljöarbetare till Farligt avfall-sektionen

Miljöarbetare till Farligt avfall-sektionen

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Nu söker vi på Ragn-Sells Farligt Avfall (FA) avdelning i Stockholm efter duktiga CE-chaufförer. Vi erbjuder tillsvidareanställning efter avklarad provanställning.

I arbetet kommer du att sköta insamling samt transport av Farligt avfall (FA) och Farligt gods (FG).

Arbetstid: Heltid 40 tim/vecka.

Vi erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
  • Goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
  • Goda möjligheter för kompetensutveckling genom vår egen Akademi.
  • Goda möjligheter till personligutveckling med fina karriärmöjligheter inom Ragn-Sells.
Dina arbetsuppgifter

Du kommer att köra flytande FA/FG med tankbil. Ett arbete som naturligtvis ska utföras med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och att transporter sker utefter gällande lagar och förordningar.

Din profil

Du som söker tjänsten är van chaufför med CE-behörighet och digitalt förarkort. Ett krav för anställning är ett giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) samt giltig ADR certifiering.

För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga. Du ska ha viss datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Du söker denna tjänst genom knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag rekommenderar vi att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: Remote
Mer info
Kontaktperson Daniel Sabir
Telefon 070-927 49 01
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ragnsells.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK.