Säljare sökes till RCO Security i Stockholm

Säljare sökes till RCO Security i Stockholm

Vill du arbeta med egenutvecklade tekniska och innovativa produkter av högsta kvalité? Vill du arbeta med ett starkt varumärke med möjlighet att utvecklas inom din säljroll? Då kan det här vara rätt möjlighet för dig.

Om tjänsten

I rollen som säljare blir du en viktig del i våra fortsatta framgångar när det gäller systemlösningar och produkter inom inbrottslarm och tillträdesskydd mot säkerhets- och flerbostadsmarknaden.

Du kommer arbeta inom Stockholm och i rollen kommer du fokusera på små och medelstora kunder inom flerbostadssegmentet samt fastighetsbolag som exempelvis bygger kontorshotell och liknande.

I ditt ansvar ligger det bland annat att boka kundbesök med syfte att informera potentiella nya och befintliga kunder om RCO:s produkter. Då det är återförsäljarna som knyter avtal med kunden så ligger det även på ditt ansvar att se till att de har rätt kompetens och förutsättningar för att komma till avslut. Du kommer främst arbeta med att bygga upp din egen kundstock men kommer även få vissa befintliga kunder tilldelade.

I detta ansvar ingår det exempelvis:
  • att proaktivt identifiera tillväxt och affärsmöjligheter hos främst potentiellt nya men även också tilldelade kunder
  • att bygga relationer och nätverk med beslutsfattare
  • driva kundplanering
  • utbilda och säkra kompetens hos alla kunder
  • delta på mässor tillsammans med övrig säljkår
  • rapportering och administration
Hos RCO får du arbeta med egenutvecklade tekniska och innovativa produkter av högsta kvalitet. RCO präglas av en positiv och sund företagskultur och är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång. Du ansluter till ett prestigelöst företag med platt organisation och snabba beslutsvägar. Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med oss och utvecklas i din säljarroll.

Rollen är placerad på kontoret i Järfälla och du kommer rapportera till Försäljnings- och marknadschef för Sverige.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har erfarenhet av b2b och i en kundnära roll. Vi tror att du har arbetat med tekniska produkter eller lösningar och gärna en liknande roll där du ansvarat för att skapa förutsättningar för andra att få till en framtidig affär. Du har ett generellt tekniskt intresse och gärna förmåga att kommunicera tekniska lösningar på ett lättförståeligt sätt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen eller likvärdigt.

Förutom svenska är goda språkkunskaper i engelska meriterande. Arbetet kräver gymnasial utbildning, B-körkort samt att du är ostraffad i belastningsregistret.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett affärsdriv och förmågan att analysera kunders behov och vara med på laget för att vinna affärer i hård konkurrens. Vi eftersöker en nyfiken initiativtagande relationsbyggare som önskar jobba långsiktigt. Du är lyhörd, har ett strukturerat arbetssätt, en stark servicekänsla samt en utåtriktad attityd. Slutligen söker vi dig som är prestigelös, positiv och med god samarbetsförmåga.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar RCO Security med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: säljare, sälj, teknisk försäljning, regionssäljare

Om RCO Security
RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 80 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.
Mer info
Kontaktperson Sissel Pettersen
Telefon 08-120 50 426
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 12 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Level erbjuder en helhetslösning inom rekrytering där vi arbetar med både annonsering, nätverk, databaser och search. Vi strävar efter att kunna erbjuda de mest tids- och kostnadseffektiva lösningarna på marknaden. En rekrytering ska enligt oss vara kvalitativ utan att behöva innebära en långdragen och dyr process.