Plantagen söker kundservicemedarbetare till högsäsong!

Plantagen söker kundservicemedarbetare till högsäsong!

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.
Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.
Tack vare våra drygt 1700 engagerade medarbetare med en passion för växter och mötet med kunden kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar, vilket vi är väldigt stolta över.
Vi närmar oss den bästa tiden på året, vår högsäsong! Det är när våren står runt hörnet och solen börjar värma som våra butiker, digitala kanaler och telefonlinjer fylls av våra fantastiska kunder som vill plantera, odla och dekorera trädgården och hemmet. Tillsammans med de allra bästa medarbetarna, står vi beredda att ta emot våra kunder för att göra deras upplevelse hos oss till något alldeles extra.

Är du lika taggad som vi? Älskar du försäljning och kundservice? Har du en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill spendera vår högsäsong med!

Nu söker vi efter dig som vill arbeta på Kundservice med att upprätthålla höga servicenivåer och möta kunderna med ett leende i telefon, mejl, sociala medier och på vår hemsida. Som kundservicemedarbetare är ditt huvudfokus att ge våra kunder så fantastiska upplevelser att Plantagen blir det självklara valet för växt- och trädgårdsshopping.

Kundservicemedarbetare med "can do-attitude"

För att trivas hos oss på Kundservice är du serviceinriktad, har en positiv syn på det mesta och dator- och systemvana. Du tycker att det är roligt när det är full fart, gillar utmaningar och kan kommunicera med kunder och kollegor obehindrat i tal och skrift. Du är van att både få och ge feedback och ser "misslyckanden" som en möjlighet att lära dig och dina kollegor något nytt. Du plockar fram team- och tävlingsmänniskan inom dig när det är mycket att göra och har inställningen att inget är omöjligt. Har du nära till skratt, är självgående, tycker om att göra det lilla extra för kunden och bjuda på dig själv kommer du att trivas bra i vårt gäng.

Arbetsuppgifterna är traditionell kundservice vilket på Plantagen kan innebära:
  • Frågor inför eller efter ett E-handelsköp
  • Sälj och produktrekommendationer
  • Kundklubbsfrågor
  • Information om vårt sortiment
Du behöver kunna ta egna initiativ för att hjälpa kunden på bästa sätt, och har servicekänsla ända ut i fingertopparna. Vi ser gärna att du som kund själv har höga krav och förväntningar på kundupplevelser så att du kan ha dig själv som måttstock i ditt dagliga servicearbete. Du är van att arbeta mot tydliga mål och är en effektiv, strukturerad och stresstålig person. Försäljning driver dig, liksom att få leverera toppservice. Om rutiner förändras hoppar du snabbt på det tåget och du ger inte upp i första taget. Våra norska IT-kollegor kallar det att ha "grävlingsattityd" ;) Besitter du dessa egenskaper ska du definitivt söka jobbet hos oss!

Meriterande:
Språkkunskaper i norska eller finska
Växtkunskap eller genuint intresse

Vi erbjuder

Traditionella kundserviceuppgifter inom Nordens största trädgårdskedja

En trevlig arbetsplats med härliga kollegor

Lön enligt kollektivavtal

Säsongsanställning från mars till augusti heltid. Deltid kan också vara en möjlighet.

Arbetstiderna är vardagar kl 8-17 med helgarbete på rullande schema. Beroende på hur coronasituationen utvecklar sig arbetar du antingen hemifrån eller från våra nya fräscha lokaler i Frösundavik, Solna.

Ansök med ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför just du är en perfekt match för Kundservice. Sista ansökningsdag är 1/3.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med växter och Plantagen blir bättre med dig!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)