Kontorist/receptionist

Kontorist/receptionist

På Plantagen brinner för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1300 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion! Vi söker dig som har erfarenhet inom kontor och reception och som förstår vikten av service. Du har lägst gymnasial utbildning gärna inom administration/kontor eller likvärdig arbetserfarenhet. Du har tidigare arbetat i en liknande roll. I din roll som Receptionist/Kontorist ansvarar du för driften av Servicekontoret Barkarby tillsammans med Office Manager.

För att passa in i rollen ska du trivas i en roll där du är spindeln i nätet. Vi vill att du ska vara med och bidra på vårt kontor där det behövs!

Du som söker har en hög servicenivå gentemot kollegor och besökare. Du är kommunikativ och har social kompetens. Som person är du strukturerad, självgående och effektiv, serviceinriktad och noggrann. Du är prestigelös, flexibel och lösningsorienterad. Krav för tjänsten är att du behärskar goda kunskaper i engelska, såväl i tal och skrift samt har god systemförståelse och erfarenhet av MS Office.

Några av huvuduppgifterna är:
  • Tillsammans med Office Manager ansvara för kontorets lokaler och vara Office Manager behjälplig i olika frågor
  • Ansvar för att reception och växel med tillhörande uppgifter
  • Se till att vår entré och våra kontorslokaler är ren och fräsch
  • Post- och budhantering
  • Beställa luncher/fika till större möten på kontoret
  • Sköta kontakt och felanmälan med alla våra olika leverantörer för kontoret
  • Beställa städ-, kontorsmaterial och livsmedel
  • Allmänt behjälplig på kontoret
  • Ansvara för vissa administrativa uppgifter
Vad behöver du för att trivas i det här jobbet hos oss?

Är du social, utåtriktad och flexibel? Då kommer du trivas i rollen som. Vi tror dessutom att du gillar att ha koll på läget och att ta initiativ i din roll. Vidare tror vi att du är organiserad och strukturerad i din yrkesroll och att du motiveras av att få arbeta med människor!

Rollen är en tillsvidareanställning placerad på Plantagens Servicekontor i Barkarby. Du rapporterar till Office Manager.
Arbetstiderna är måndag - fredag kl 08.00-17.00.

Vi kommer att kalla till intervjuer efter ansökningstidens slut.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Plantagen Sverige AB
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2020 (12 dagar kvar)