Montör med erfarenhet av industri till företag i Järfälla

Montör med erfarenhet av industri till företag i Järfälla

Vill du arbeta i en ljus produktionslokal med plåtmontering i ett trevligt team? Välkommen med din ansökan!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som montör hos vår kund får du arbeta i ett mindre team kring 4 medarbetare och montera fläktar i deras produkter enlig kundernas behov. Du arbetar också med anpassning och kapning av material. Viktigt är att du är både flexibel och självständig i ditt arbete. I rollen som montör ingår arbetsuppgifter som avräkning och beredning av produktionsorder i företagets affärssytem därför är det även viktigt med datorvana och kunskaper i elektriska mätningar.

I Järfälla sitter omkring 65 medarbetare sammanlagt och avdelningarna förutom produktionen är även lager och kontor.

Utbildning
Gymnasieutbildning

Erfarenhet
Skallkrav:
  • Minst 2 års utbildning inom maskinteknik
  • El kunskaper
  • Kunna tolka enklare kopplingsscheman
  • Datorvana i PC-mijlö
Meriternade krav:
- Truckkort

Personliga kvalifikationer
Eftersom du kommer vara en del av ett sammansvetsat team är det viktigt att du trivs att arbeta i en flexibel och social miljö. Som montör hos vår kund är det även viktigt att du är självgående och noggrann i ditt sätt att arbeta. Vi letar efter en montör som vill utvecklas i ett framgångrikt företag på framfart.

Lön och anställningsvillkor
Tillsvidareanställnig.

Ansökan
Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din redan idag!

Startdatum
Tillträde snarast
Mer info
Kontaktperson Sofia Branzell Warg
Telefon 0708468851
Område Järfälla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.