Lagermedarbetare sökes till Järfälla

Lagermedarbetare sökes till Järfälla

Vill du arbeta på ett ljust och fint lager i en god arbetsmiljö och med engagerade kollegor? Har du dessutom truckkörkort och vill börja i april? Då har vi uppdraget för dig!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
  • Ansvar för in- och utleveranser
  • Registrering i affärssystem
  • Inventering och allmän skötsel av truckar
Som lagerarbetare hos vår kund så kommer din huvudsakliga sysselsättning vara att köra truck. Men eftersom att man arbetar i team har du ett gemensamt ansvar för allt som har med lagret att göra. Utföra beställningar, boka transporter, orderplockning och packning förekommer till lika delar.

Utbildning
Gymnasieutbildning inom teknik eller motsvarande

Erfarenhet
Skallkrav:
  • Truckkort A + B
  • Erfarenhet av affärssytem/datorvana
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande krav:
- Erfarenhet av SAP

Personliga kvalifikationer
Som lagerarbetare hos vår kund är det viktigt att du trivs i en roll med mycket ansvar och att du tycker om att ta egna initiativ. Företaget värdesätter teamwork och en trevlig arbetsmiljö vädligt högt, därför är det bra om du som person trivs i grupp och vill bidra till den goda stämningen. För att lyckas i rollen som lagerarbetare hos vår kund är det även viktigt att du tycker om att arbeta strukturerat och noggrant och även med ett högt arbetstempo.

I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Lön och anställningsvillkor
Fast lön och med förmåner enligt kollektivavtal

Ansökan
Vi går igenom ansökningar löpande så välkommen med din redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Visstid till en början med chans till förlängning
Mer info
Kontaktperson Sofia Branzell Warg
Telefon 0708468851
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.