Boendestödjare vid behov till Gjutarplan LSS vid Kallhäll

Boendestödjare vid behov till Gjutarplan LSS vid Kallhäll

Nu söker vi på Gjutarplans gruppbostad/serviceboende flera boendestödjare för timanställning vid behov. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast sista november.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Gjutarplan

Gjutarplan ligger mitt i Kalhälls centrum som är fullt av liv och rörelse med bland annat tåg-och busstation i närheten. Samtidigt har du nära till naturen och stillheten där. Inpå knuten har vi skog, Järvafältet och Mälaren, och inte långt härifrån Ängsjö friluftsområde.

Boendena är belägna i ett fyravåningshus och består av rymliga lägenheter, gemensamt lokal som rymmer kök sällskaps del samt badrum/toalett, en stor allmän hall med förråd för personal och brukare samt personallägenhet med kontor, kök och jourutrymme. Serviceboendet har tre externa lägenheter.

Fritidsaktiviteter planeras och utförs såväl individuellt som i grupp, allt utifrån den enskildes önskemål och behov. Aktiviteter dokumenteras i social dokumentation och uttryckta önskemål och behov dokumenteras i genomförandeplanen.

Serviceboendet erbjuder gemensam middag sju dagar i veckan. Personal inhandlar, tillreder och serverar middagen. På söndagar planerar brukarna, kommande veckas matsedel. Högtider, traditioner och födelsedagar uppmärksamma med specifik och för tillfället anpassad meny.

* Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Allmän visstidsanställning (Timanställning vid behov)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Snarast
Sista ansökningsdag: 2019-11-31 Rekrytering sker löpande

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se