Administratör

Administratör

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Kom och hjälp oss att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom beläggningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spännande uppdrag, behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker därför en erfaren och driven Administratör till vår Area Manager för NCC Industrys beläggningsverksamhet i Norra Stockholm.

Här är dina nya utmaningar
Som administratör hos oss har du en bred roll där du stöttar chefer och medarbetare med administration och support. I rollen ingår administration för våra yrkesarbetare vilket inkluderar löneregistrering, skriva anställningsavtal samt uppföljning av arbetad tid. Vid behov skall du även vara behjälplig med övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter så som hantering av kundfakturor och leverantörsfakturor. Vi söker en kvalificerad administratör som vill vara med att påverka och bli en viktig spelare i vår verksamhet.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har
Till rollen som administratör söker vi dig med ett flertal års erfarenhet ifrån en administrativ roll och en utbildning på minst gymnasienivå, alternativt en eftergymnasialutbildning lämplig för rollen. Du som söker har mycket god datorvana och goda kunskaper i MS Office. Vi ser även att du har arbetat med ekonomistyrning, bokföring och kontering.

Du tycker om att ha en bredd i ditt arbete och motiveras av varierande uppgifter. För att trivas och prestera väl i rollen tror vi att du är serviceinriktad, proaktiv, noggrann och strukturerad. Du tycker om att arbeta självständigt, ta ansvar och egna initiativ. Då du kommer att ha stora kontaktytor inom avdelningen är det viktigt att du trivs med att skapa goda relationer med olika typer av människor samt att du har förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Veddesta.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen 0765-21 60 21 eller rekryterande chef Fredrik Hultqvist 0725-12 62 64. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2018-07-05.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.