Pack och plock-/logistikmedarbetare

Pack och plock-/logistikmedarbetare

Vi söker en Pack
och plock-/logistikmedarbetare


För att möta den ökande efterfrågan på våra produkter behöver vi förstärka vår Order/logistikavdelning som är ansvarig för pack/plock, leveranser, orderhantering och kundsupport.
Avdelningen består idag av två personer.

Arbetsuppgifterna består bland annat av;
  • Paketering och plockning av produkter
  • Orderregistrering
  • Kvalitetskontroll
  • Utleveranser

Tjänsten är på heltid

Vi söker dig som minst har en gymnasial utbildning i botten och viss arbetslivserfarenhet. Du skall förutom att behärska MS Officepaketet även kunna kommunicera tydligt på svenska och engelska i både tal och skrift. Du skall vara noggrann och kunna arbeta självständigt, ibland under tidspress. Arbetet har moment som kan vara fysiskt krävande. För att trivas bör du vara en social, öppen och prestigelös person som kan ta egna initiativ.

Har du truckkörkort är det meriterande.

Vi erbjuder dig ett arbete i ett framåtsatsande företag med produkter som gör skillnad och förbättrar människors arbetsliv. Din arbetsplats blir på vårt huvudkontor i Järfälla.

Din intresseanmälan med meritförteckning märkt Pack och plock-/logistikmedarbetare skickar du med e-post till info@mousetrapper.com

Rekryteringsprocessen fortgår löpande.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Kjällman Telefon 08-122 124 40 eller e-post andreas.kjallman@moustrapper.com
Mer info
Kontaktperson Andreas Kjällman
Telefon 08-122 124 40
Email Mejla Andreas Kjällman
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mousetrapper.com
Sista ansökningsdag 16 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mousetrapper AB ingår

i Trappergroup som grundades 1994 och har i över 20 år utvecklat och tillverkat ergonomiska pekdon.


För oss handlar det om att hitta lösningar som kan hjälpa människor att hålla sig friska genom att både förebygga lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar framför en dator under en längre tid. Vi vet att många människor har sluppit musarm tack vare våra uppfinningar. Mousetrapper är ledande inom ergonomiska pekdon och våra produkter säljs över hela världen med Norden som huvudmarknad.