Löneadministratör till Midsummer!

Löneadministratör till Midsummer!

Framgångsrika Midsummer söker förstärkning av en löneadministratör. Är du en nyfiken, snabbfotad och självgående löneadministratör kanske det här är rollen för dig?

Dina arbetsuppgifter

Som löneadministratör hos Midsummer får du vara med och bidra i en blomstrande och varierande arbetsmiljö. I den här rollen kommer du få eget ansvar och möjlighet till utveckling. Du kommer jobba nära HR-chefen och ekonomiavdelningen där nära samarbete står i fokus. Därav ser vi dig med god samarbetsförmåga som trivs i en roll där du och dina kollegor dagligen stöttar och hjälper varandra i en händelserik och dynamisk miljö.

I din roll som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen i lönesystemet HogiaPlusLön. Du ansvarar för den löpande löneadministrationen för ca 135 medarbetare och att rätt lön betalas ut i rätt tid.
I dina uppgifter ingår frånvarorapportering, filöverföringar, efterrapportering till ekonomiavdelningen, rapportering av löner för pensioner, statistik och semesterberäkningar.
I tjänsten ingår också viss support och personaladministration till chefer, så som att ta fram anställningsavtal, intyg, uppdatera rutiner och övrig förekommande personaladministrativt arbete. Du förväntas även ha kunskap om företagets personalförmåner.

Din profil

Vi söker dig som tidigare självständigt genomfört hantering av löner från början till slut. Du känner dig trygg i din roll som löneadministratör och du delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du är prestigelös om någon av dina kollegor behöver hjälp. Du har ett stort eget driv och en nyfikenhet som gör att du trivs i en föränderlig miljö där prioriteringarna snabbt kan växla.

I den här rollen kommer du ha stort eget ansvar och då du arbetar med flera olika arbetsuppgifter parallellt ser vi dig som har god organisationsförmåga och kan strukturera ditt arbete på bästa sätt. I och med att rollen erbjuder en spännande och varierande vardag där den ena dagen inte är den andra lik är du flexibel och kan snabbt ställa om.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön och erfarenhet av att jobba som löneadministratör eller lönespecialist.
I arbetet inkluderas många olika kontakter och du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt ha goda kunskaper om lagar och skatteregler.

Tjänsten kräver tidigare erfarenhet och kunskap av HogiaPlusLön.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av växande bolag och mindre organisationer.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Midsummer med SKILL. Tjänsten innebär en anställning direkt hos Midsummer.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anna Carlbaum, anna.carlbaum@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft.
Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.
A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midsummer är en ledande svensk utvecklare och leverantör av avancerade lösningar för produktion och installation av slitstarka, böjbara och byggnadsintegrerade CIGS-solceller. Tekniken bygger på en snabb process med sputtering av alla lager i solcellen i en obruten vakuumkedja. Det unika DUO-systemet har tagit positionen som det mest spridda produktionssystemet för denna typ av CIGS-solceller i världen. Midsummers tillverkningsprocess har ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra produktionsprocesser för solpaneler.

Midsummer utvecklar och säljer även solpaneler direkt till slutmarknaden från egen produktion och via kontraktstillverkare genom varumärket Midsummer Solar Roofs. Med produkterna Midsummer SLIM, Midsummer WAVE och Midsummer BOLD får kunden lätta, tunna och diskreta solpaneler som är näst intill osynliga - helt enkelt marknadens snyggaste solcellstak.

Bolagets aktie (MIDS) är föremål för handel på Nasdaq First North Premier Growth Market.