Arbetsledare till Clix by Midsummer

Arbetsledare till Clix by Midsummer

Intresset för Midsummers nylanserade produkt Clix by Midsummer växer och de behöver nu förstärka sitt team med en arbetsledare. Har du en bakgrund som arbetsledare inom byggnadsteknik, är redo för nästa utmaning och vill arbeta i en internationell och expansiv miljö? Då kan det vara dig vi söker!

Om Clix by Midsummer
Våren 2018 lanserades Clix by Midsummer, marknadens snyggaste integrerade solcellstak. Produkten är ett falsat plåttak på vilket Midsummers tunnfilmssolpaneler integreras. Bilder, mer information och installationsfilm finns på Clixbymidsummer.se. Sedan lanseringen har produkten fått stort intresse från både privatpersoner och kommersiella aktörer som hustillverkare. Efter 3 inledande installationer under 2018 kommer produktion och försäljning att skalas upp under 2019.

Dina arbetsuppgifter

Det här är en roll för dig som har arbetat arbetsledare och nu vill fortsätta utvecklas i den rollen i kombination med en ny roll och nya arbetsuppgifter. I rollen kommer du att ta över ansvaret för en kundorder från säljavdelningen och ansvar fram till slutleverans hos kund. I det ingår en rad uppgifter såsom; att lägga interna produktionsordrar för solpaneler och plåt, köpa in elinstallationsmaterial, personalplanering för installationen av intern personal och underleverantörer, upprätta arbetsmiljöplan, ansvar som arbetsledare på plats mm. Rollen är ny så du får möjlighet att vara med och skapa och ständigt utveckla den.
Vi gör installationer i hela Sverige så tjänsten ger en stor möjlighet att resa.

Din profil
  • Du har en bakgrund som arbetsledare.
  • Du har en byggnadsteknisk bakgrund.
  • Du har kunskap om och erfarenhet av att ta fram dokumentation för arbetsplatser.
  • Du är driven, kreativ och nytänkande.
  • Är beredd att resa, främst inom Sverige.
  • Har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska
Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Östlund, elin.ostlund@skill.se

Väl mött med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midsummer är ett ungt snabbväxande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Maskinerna säljs främst på export.
På Midsummer är de idag ca 90 anställda.