Verkstadsarbetare med truckkort sökes till kund i Veddesta

Verkstadsarbetare med truckkort sökes till kund i Veddesta

Om tjänsten

Söker du jobb med en viss kundkontakt och varierande arbetsuppgifter? Trivs du med att arbeta självständigt och har ett tekniskt intresse? Då har vi jobbet för dig!

Vår kund i Veddesta söker en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ta emot maskiner och hyresmaterial från kunder, besiktning och dokumentering av skador, kontrollera leveranser som ska till kund samt utföra funktionskontroll på mottagna maskiner. Ytterligare arbetsuppgifter som kan förekomma är tvättning av maskiner och hyresmaterial samt teknisk support.

Om kunden

Kunden är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som erbjuder de bästa maskinerna med såväl service och kunskap. Företaget är väl etablerat och syns hos företag inom byggindustrin, övrig industri och offentlig sektor. Du får en ansvarsfull roll hos ett företag som erbjuder ett spännande och utvecklande arbete.

Din profil

Vi söker dig som är utåtriktad, serviceorienterad och noggrann. För att trivas i rollen bör du känna dig trygg med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men inte heller ha några problem med att samarbeta och hjälpa till där det behövs. Du måste vara bekväm med att arbeta i ett högt tempo och lösa arbetsuppgifter på ett tidseffektivt sätt med hög kvalitet. Då dokumentation och funktionskontroll är några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är det viktigt att du har en grundläggande datavana och god maskinkunskap.
  • Du ska ha truckkort A+B och körkort B
  • Du måste ha grundläggande datavana.
  • Erfarenhet av liknande funktionskontrollarbeten är meriterande.
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 22 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.