Projektledare Operativ Logistik

Projektledare Operativ Logistik

Jobbeskrivning

Kort om rollen

Har du erfarenhet av att driva projekt och vill vara med och hjälpa våra lager i deras operativa vardag? Är du analytiskt lagd och en van användare av Excel? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Din roll

I tjänsten som projektledare kommer du att arbeta med att:
  • Driva olika projekt inom operativ logistik. Syftet med alla projekt är att hjälpa lagren i deras operativa vardag, fokus kan t.ex. vara inventering, plockordning m.fl.
  • Förbättra, utveckla och optimera befintliga processer och projekt inom operativ logistik.
  • Ha daglig kontakt med nyckelpersoner på våra lager samt inom andra avdelningar på vårt huvudkontor, i syfte att driva projekt vidare.
  • Ha kontakt med våra internationella kollegor gällande resultatuppföljning, löpande verksamhet samt pågående projekt.
I din roll rapporterar du direkt till Head of Logistics.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning logistik eller ekonomi, och minst två års erfarenhet av att leda egna projekt. Du är självgående, analytisk i ditt tillvägagångssätt och trygg med att söka information. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel. Denna tjänst ställer även krav på att du har B-körkort. Tyskakunskaper är meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se.

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär: o Gå in via länken "ansök nu"
  • Fyll i formuläret
  • Bifoga CV samt personligt brev
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 25 maj 2022.

Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Lidl

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lidl Sverige AB
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.