Lönespecialist - Vikariat

Lönespecialist - Vikariat

Arbetsbeskrivning:

Söker du en givande tjänst där du får vara med i hela löneprocessen? Är du en strukturerad och noggrann person som gillar att arbeta självständigt men även i team? Då kan tjänsten som lönespecialist vara något för dig. Läs mer och ansök nu!

Din roll
Som lönespecialist har du en viktig roll där du arbetar för att alla medarbetare ska få rätt lön i rätt tid. Du är delaktig i hela löneprocessen och ansvarar för att på ett kvalitativt sätt hantera löpande personal- och löneadministrativa uppgifter.
Andra arbetsuppgifter i rollen:
  • Registrering av lönerelaterade underlag
  • Beräkna och analysera löner
  • Rapportering av arbetsgivaravgifter & pensioner
  • Statistik till SCB och inbetalning till Kronofogdemyndigheten
  • Utbetalning och bokföring av löner för samtliga medarbetare
Du kommer också, tillsammans med övriga lönespecialister, ansvara för enhetens supporttelefon som vänder sig till chefer och medarbetare. Vi vill erbjuda dig möjligheten att påverka innehållet i din arbetsdag och att bidra till den ständiga utvecklingen av verksamheten och det praktiska arbetet i våra löneprocesser.

Din profil
Vi söker dig som i grunden har en avslutad gymnasieutbildning och gärna även en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön. Har du erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration för minst 500 medarbetare, både kollektivanställda och tjänstemän, så är det givetvis väldigt värdefullt för oss. Erfarenhet från detaljhandeln ser vi som mycket meriterande. För oss är det även mycket positivt om du har kunskaper inom SAP lön.
Viktigast för oss är att hitta rätt kollega till teamet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv inställning, stark vilja och ett genuint intresse för att utvecklas och lära dig mer inom löneområdet.
Som person är du lösningsorienterad, noggrann och har en god initiativ- och beslutsförmåga. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en systematisk och välorganiserad person med förmågan att periodvis hålla ett högt tempo med flera saker i gång samtidigt. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team och du trivs som bäst när du får ge service.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?
Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär: o Gå in via länken "ansök nu"
  • Fyll i formuläret
  • Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering är ett vikariat med start i februari 2023 till och med januari 2024. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 9 december 2023.

Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lidl Sverige AB
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.