Key User SAP HCM

Key User SAP HCM

Jobbeskrivning

Sammanfattning av tjänsten

Vill du vara med på vår digitaliseringsresa? Nu söker vi en ny stjärna till vårt team HR Organization & Transformation. Som Key User inom SAP HCM kan du med ditt lösningsorienterade och relationsskapande arbetssätt, stärka vårt dynamiska och engagerade team och hjälpa oss driva förändringar.

Din roll

I rollen som SAP Key User på Lidl får du ett stort förtroende och möjlighet att ansvara för vår systemtekniska och processmässiga utveckling. Du får utlopp för din kreativa sida genom att skapa lösningar och driva digitaliseringen framåt. Här finns möjligheten att påverka sitt vardagliga arbete och att skapa ramar för det samma. Ditt arbete har en nyckelfunktion för vår digitaliseringsresa då det omfattar kompletta processer - från ax till limpa
Som Key User hos oss på Lidl kommer du bland annat att:
 • Ansvara för systemmässig och processmässig utveckling av SAP HCM
 • Förvalta SAP HCM genom implementering och systemtestning
 • Vara projektledare för olika projekt inom Lidls digitaliseringsresa
 • Supportera och agera expert åt övriga delar av verksamheten gällande systemet
 • Ha mycket nationellt och internationellt utbyte med kollegor
Din profil

För att bli en framgångsrik Key User ser vi att du som person är dynamisk, trygg och värdesätter att vara suverän inom din kompetens. Du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av konceptuella utmaningar som uppmuntrar komplext tänkande, att se samband mellan problem och att skapa kreativa lösningar. Vidare har du en pedagogisk förmåga och integritet som hjälper dig få med andra i förändringsarbete och beslut. Eftersom rollen har många kontaktytor ställs även stora krav på att du är en god kommunikatör och har ett genomgående relationsskapande förhållningssätt.
Vidare har du:
 • Relevant akademisk examen, troligen inom ekonomi, data- eller systemvetenskap
 • Erfarenhet av SAP HCM, antingen av affärssystemet som helhet eller en djupare förståelse av specifika moduler
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är väsentligt, tyskakunskaper är meriterande
 • Tidigare erfarenhet av projektarbete eller projektledning
Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via en förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Vill du vara med på vår resa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär: o Gå in via länken "ansök nu"
 • Fyll i formuläret
 • Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 25/5 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, urvalstester, personlig intervju och referenstagning. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Lidl

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.