Godsmottagare till Dahl i Kallhäll!

Godsmottagare till Dahl i Kallhäll!

Nu förstärker vi personalstyrkan med erfarna truckförare för heltidsarbete hos en av våra kunder i Stockholm!

Uppdraget
Vi söker dig som arbetat med truckkörning tidigare och har god erfarenhet från just godsmottagning. Du kommer att arbeta hos vår kund med godsmottagning men även stötta vid in- samt utleveranser.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Lossning och lastning av lastbilar
  • Registrering av inkommande gods i affärssystemet
  • Stämma av leverans mot följesedel
  • Stötta i påfyllning av inkommande gods, interna trucktransporter, plock av order
Du har självklart inga problem att jobba fysiskt också. Arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Vem du är
Vi söker dig som är effektiv och noggrann med intresse för både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. Du är pigg och trevlig och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Truckkort A och B 1-4 är ett krav samt goda kunskaper med motviktstruck och skjutstativtruck. Vi ser helst att du har tidigare vana från godsmottagning och affärssystem.

Denna tjänst ingår i Liberas uthyrningsverksamhet mot kund med möjlighet till övertagande hos kunden. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi rekryterar, bemannar och ger aldrig upp
Libera är ett kompetensbolag med inriktning logistik- och produktion med primär bas i Stockholm, Mälardalen samt Jönköping. Bolaget drivs av en ledning med rötterna i bemannings- och logistikbranschen sedan ett decennium tillbaka. Libera står för just leverans - något vi sedan start varit framgångsrika i.

Något som utmärker Libera är förståelsen av att vara en smidig och flexibel samarbetspartner på den lokala marknaden samt med vår tydliga specialisering inom området logistik- och produktion. Tack vare vår lokalkännedom, mångåriga erfarenhet i branschen och engagemanget i genomtänkta personallösningar har vi byggt upp ett gediget nätverk av kunder och en bred kandidatbank. Det in sin tur gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt kandidat mot våra kunders bemanningsbehov.