Ytmonteringsoperatör

Ytmonteringsoperatör

Arbetsuppgifter

Som ytmonteringsoperatör ingår du i ett team som arbetar med att producera ytmonterade kretskort i vår automatiserade produktionslina. I arbetsuppgifterna ingår programmering och förberedelse av maskinerna, bevakning under produktion och genomförande av kontroller. Maskinparken omfattar screentryckare, pick and place (Mydata-maskiner), lödugn. Avsyning av färdiga kort sker både med AOI och manuellt. I arbetet ingår även handlödning av avvikelser som hittas i processen.

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom industri.

Meriterande är:
  • Blå certifikat
  • Truck- och traverskort
  • Tidigare erfarenhet av programmering
Personliga egenskaper

Det är av yttersta vikt att du som person är noggrann och har ett stort mått av yrkesstolthet.

Det är en fördel om du som söker har erfarenhet kring hantering av Mydata maskiner och om du jobbat med någon form av AOI tidigare. Det är en fördel om du som söker är utåtriktad, positiv, lösningsorienterad, resultatinriktad och van att arbeta mot uppsatta mål.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.