Personalkonsult/rekryterare till kund i Norrort

Personalkonsult/rekryterare till kund i Norrort

Personalkonsult/rekryterare till spännande uppdrag hos kund i Norrort

Om tjänsten

Som personalkonsult/rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:

Vara behjälplig på HR's aktiviteter, te x. nätverksträffar för chefer samt introdagar för myndighet. Här hjälper du till med att förbereda, iordningställa lokaler, ordna fika-/lunchbeställningar samt är med vid själva aktiviteten etc.

Administration i förhandlingsmodulen (skapa grupper, koppla chefer till rätt grupper etc.) inför kommande lönerörelse.

Arbete med att ta fram en rutin och ett arbetssätt företrädesrätt.

Ev. chefsstöd

Om utrymme finns gör du även en djupanalys av lönekartläggningen för Vård & Omsorg under 2020.

I rekryteringsarbetet arbetar du förberedande med rekrytering inför sommaren samt andra förekommande uppgifter inom rekryteringen.

Arbetet kan komma att innebära vanligt förekommande arbetsuppgifter inom både personalområdet och rekrytering, både strategiskt och operativt tillsammans med erfarna kollegor i de två olika grupperna.

Om dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete som personalkonsult och att du har praktisk kunskap inom rekrytering, gärna erfarenhet av större rekryteringsinsatser. Vidare ser vi det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet inom den kommunala världen gärna inom vård och omsorg samt om du har arbetat med företrädesrätt.

Som person tror vi att du är prestigelös, flexibel och lösningsfokuserad. Du ställer upp och hjälper dina kollegor och trivs med att vara en del av teamet.

Om anställningen

Uppdraget startar 7/1 2020 och pågår till den 1/9 2020 med möjlighet till förlängning.

Visstid/heltid/Norrort

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.