Fastighetstekniker till Jakobsbergs Sjukhus

Fastighetstekniker till Jakobsbergs Sjukhus

Har du en förmåga och vilja att göra andras vardag lättare? Den här tjänsten omfattar nämligen en god förmåga att kommunicera med kunder samt ansvar för att genomföra drift, skötsel och underhåll på Jakobsbergs sjukhus. Ansök nu till tjänsten som

Fastighetstekniker

L&T har ingått ett nytt avtal med Norra Paketet vilket innebär drift av tre sjukhus; Bromma, Jakobsberg samt Löwenströmska sjukhuset, fr.o.m. den 1 februari. Som fastighetstekniker utför du tillsyn, skötsel och underhåll på Jakobsbergs sjukhus. Till arbetsuppgifter hör även att rapportera eventuella avvikelser med förbättrings-samt åtgärdsförslag.

Den viktigaste förutsättningen för att du ska lyckas i rollen är din fallenhet för service då du är ansiktet utåt mot kunden och hyresgäster genom att informera om pågående arbeten i fastigheten. Du kommer ingå i ett engagerat team på 15 medarbetare och vi satsar mycket på lagutveckling samt utbildningar då sjukhus är en strategisk del av vår verksamhet.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik, minst motsvarande period 1,5 års KY-utbildning
  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom fastighetsteknik
  • B-körkort
Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Michel Mikhail, 072 236 04 40

Rekryterare Nora Isacsson, 076 127 31 54
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.