Verkstadsmekaniker/ Mekaniker

Verkstadsmekaniker/ Mekaniker

Gerken Nordiska Karma AB är en specialistleverantör på grafit och grafitprodukter samt produkter för elmotorer och spårbunden trafik. Karma grundades 1987. Sedan dess har vi utvecklats snabbt och fått förtroendet att representera en rad ledande leverantörer på den nordiska marknaden. Se mer på http://www.karma.se/

Verkstadsmekaniker/ Mekaniker

Utbildning/Erfarenhet

Arbetsuppgifterna är tillverkning, montering samt diverse mekanikarbeten.

Vi söker dig som har verkstadsutbildning i grunden samt dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker sedan tidigare.

Du är mekaniskt kunnig och har erfarenhet olika verkstadsmaskiner och kan utföra enklare svarvning, svetsning, fräsning samt är duktig på att lösa mekaniska problem.

Din person/Övrigt

Den vi söker är en glad positiv person som tycker om att "skruva och meka". Du trivs bra med att ta eget ansvar och att själv strukturera ditt arbete. Goda kunskaper i svenska är ett krav, och kunskaper i engelska är meriterande. Du behöver ha B-körkort. Arbetsplatsen finns på Saldovägen i Järfälla, i västra Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Agneta Ståhl som du når på 0706-50 19 40. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 6 oktober.
Mer info