Mät- & kvalitetstekniker

Mät- & kvalitetstekniker

HP Etch AB är en av världens främsta tillverkare av högprecisionsetsade detaljer.
Våra kunder finns framför allt inom elektronikindustrin, varav många utanför Sverige.
Kontor och tillverkning är beläget i Järfälla i västra Stockholm.
Mer information finns på hemsidan: www.hpetch.se

Vi måste nu förstärka med en ny medarbetare:

MÄT- & KVALITETSTEKNIKER

Arbetsuppgifter: Mätning och kvalitetsarbete

I rollen som mättekniker kommer du att ansvara för kvalitetssäkring vilket innebär kontroll och mätning av producerade detaljer. Utöver mätning med sedvanliga handhållna mätinstrument arbetar vi även med mätningar i mikroskop samt med mätning i programmerbar optisk mätmaskin.

Du är även en viktig del i vårt kvalitetsarbete och är kontaktperson mot kund och internt vid kvalitetsavvikelser och reklamationer. Du driver grundorsaksanalyser och inför korrigerande och förebyggande åtgärder. Du tar självständigt fram mätprotokoll och dokumentation när det gäller kvalitét.

Du ansvarar även för kalibrering och kontroll av våra mätinstrument.

Din profil: Du har erfarenhet och bakgrund från mätning och kvalitetsarbete. Du är troligen förtrogen med ISO 9001 standarden samt har kännedom om begrepp som 8D och vana av kvalitetsdokumentation. Du har god vana av Excel och har god kommunikativ förmåga. Du kan uttrycka dig väl på Svenska och Engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder marknadsmässig lön och en god möjlighet att utveckla sin egen roll och arbetssituation. Du blir en viktig medarbetare i ett litet trevligt team.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson är Agneta Ståhl som du når på 0706-50 19 40. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 23 november.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Materialteknik, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.karisma.se
Sista ansökningsdag 23 nov (3 dagar kvar)