Kamux söker en redovisningsekonom till Järfälla, Stockholm

Kamux söker en redovisningsekonom till Järfälla, Stockholm

Vill du jobba i ett dynamiskt arbetsteam inom ett snabbt växande företag. Då är du kanske den vi söker till ekonomiavdelningen på Kamux. Kamux är ett trevligt företag med högt i tak, där vi behandlar varandra med respekt, din kompetens tas tillvara och du får utvecklas i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

Är noggrann och har ambitionen att alltid leverera hög kvalitet. Trivs med ett administrativt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Är initiativtagande och energisk samt har förmåga att slutföra sina arbetsuppgifter. Är du en jordnära och positiv person som gillar att arbeta i team och i nära samarbete med övriga kollegor kommer du trivas hos oss.

Vi tror att du antingen är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av redovisning och dessutom trivs med att arbeta med siffror.

Det är meriterande om du:
Har erfarenhet av ekonomisystemet Microsoft Dynamics AX.

Dina arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Månadsavstämningar och bokslut
  • Rese- och utläggsadministration
  • Lagerredovisning
  • Leverantörsreskontra
  • Lönehantering
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer samt andra förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen

Vi erbjuder dig:

En trevlig och stimulerande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att kunna sköta ditt jobb på bästa sätt.

Låter det här intressant? Då tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag och bli en i Kamux-teamet.

Skicka in din ansökan senast 30 juni 2018, gärna tidigare då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta: Robin Toss, robin.toss@kamux.se

eller

Katri Turunen, katri.turunen@kamux.se
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kamux-koncernen är en butikskedja specialiserad på försäljning av begagnade bilar och relaterade integrerade tjänster som vuxit snabbt. Den första Kamux-bilbutiken öppnades 2003 i Tavastehus i Finland och för närvarande har företaget 42 butiker i Finland, 10 i Sverige och 2 i Tyskland. Sedan företaget grundades har det sålt fler än 170 000 begagnade bilar, varav 40 957 under 2017. År 2017 uppgick Kamux omsättning till 454,9 miljoner Euro. År 2017 hade Kamux i genomsnitt 418 heltidsanställda. Aktien är listad på Nasdaq Helsingfors