Servicetekniker i norra Stockholm

Servicetekniker i norra Stockholm

Är du en person som älskar att arbeta fysiskt och är en problemlösare? Trivs du att jobba självständigt och med mycket kund- och leverantörs kontakt. Då har du hittat rätt!

Vad gör vi?

KH-Maskin AB är ett svenskt bolag som ägs av finskaKH-Koneet Oy. KH-Koneet gruppen i Finland har flera agenturer, så som Kobelco, Kramer, Wacker Neuson och Yanmar.Det svenska aktiebolaget omsatte 2019ca 213 miljoner kronor.

Vi är idag en organisation med ca 35 anställda i Sverige på våra anläggningar Stockholm och Göteborg. Vår ambition är att utöka våra serviceverkstäder med fler medarbetare för att möte våra kunders behov. En viktigt strategi är att stärka vårt försäljningskontor och verkstad på norra sidan av Stockholm, i Järfälla, där vi idag är ett litet sammansvetsat team som håller på att bygga upp en fullskalig etablering.

Affärsområdena i KH-Maskin består av:
  • Försäljning av grävmaskiner från JapanskaKobelco och Airmanminigrävare
  • Uthyrning av de produkter vi saluför
  • Fältservice och verkstadstjänster
  • Reservdelar och tillbehör till grävmaskiner
  • Gummilarver
KH-Maskin som arbetsgivare

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete där du med hjälp av servicebuss arbetar med att serva och reparera maskiner ute hos slutkund.Du kommer vara en mycket viktig del av vår serviceverksamhet då du möter kunden direkt "face to face" och vi värderar dina tekniska samt sociala kompetenser högt. Detta är en möjlighet att vara en viktig del i ett stort bolag i en fartfylld bransch där vi tillsammans strävar efter att vara bäst på vad vi gör.

Dina arbetsuppgifter

Som fältservicetekniker hos oss på KH-Maskin kommer duatt arbeta med att reparera och serva grävmaskiner och andra anläggningsmaskiner. Andra arbetsuppgifter kan vara felsökning i elsystem, motorstyrning, hydraulsystem, byte av slangar, svetsreparationer mm. Våra mekaniker har tillgång till alla specialverktyg och dokumentation som krävs för att kunna lösa alla problem ute i fält och vi anordnar utbildningar med våra leverantörer som är specifika för de maskiner vi arbetar med.

Vem är du?

Vi söker dig som liksom vi har ett genuint intresse av maskiner och som visar stort engagemang och ansvarstagande för att leverera den bästa tänkbara servicen till våra kunder. Vidare är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt för att leverera i en arbetsmiljö som ibland har ett högt tempo. Du behöver ha en teknisk utbildning som grund samt goda kunskaper inom elektronik och hydraulik för att kunna felsöka i dessa system. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande tjänst och speciellt meriterande om du har erfarenhet av arbete på större grävmaskiner. Du behöver även ha grundläggande kunskapav svets och smide, antingen från utbildning och/eller tidigare arbetsplatser. För att kunna möta våra kunders behov behöver du ibland även kunna jobba övertid. Vidare vill vi att du har datorvana då felsökning i motorsystem sker med diagnosutrustning, du hanterar även mail och Office program med enkelhet samt har bra kunskaper i engelska likväl som svenska i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande om du har BE-tungt släp.

Lön

Fast lön samt övertidsersättning, tjänstepension m.m. enligt If Metall kollektivavtal.

Ansökan

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt till jens.ekstrom@kh
  • maskin.se
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kh-maskin.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)