Orderplockare med erfarenhet av byggmaterial

Orderplockare med erfarenhet av byggmaterial

K-rauta går en spännande framtid till mötes och vi är därför på jakt efter ytterligare kollegor som är av det rätta virket. I varuhuset är det fullt upp och tempot är högt och vi letar efter dig som vill kliva in och ta ansvar för orderplock till våra kunder, i absolut världsklass.

Vi ska vara det naturliga valet för alla som vill köpa byggvaror, både för privatkund och för företagskund.

Arbetsuppgifter & Ansvar
I rollen som medarbetare kommer du att arbeta med orderplock, delvis lossning och lastning samt påfyllning av material på vår för kund stängda avdelning "Hubben" i varuhuset i Järfälla.

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för all lossning på godsmottagningen samt all hantering av utkörningar till kund. Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer.

Som lagermedarbetare lever och förmedlar du våra värderingar, policys, riktlinjer samt vår vision.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av orderplockning i liknande branscher samt truckkort för motviktstruck är meriterande. Om du inte har truckkort är B-körkort ett krav. Du har goda grundläggande matematiska kunskaper och datorvana. Det är krav på att du har någon kunskap inom bygghandeln och byggmaterial. Våra kunder ställer höga krav på oss och då är en god produktkunskap avgörande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Tempot är högt i varuhuset vilket gör att du behöver kunna utföra arbetet snabbt och effektivt men samtidigt noggrant.

För att lyckas i rollen bör du vara en person med stort driv som är flexibel, kommunikativ och utåtriktad. Du brinner för ditt jobb och är lyhörd, nyfiken och samarbetar gärna med andra, samtidigt som du även kan arbeta mycket ensam. Du måste ha enkelt för att lära dig nya uppgifter och kunna finna ett strukturerat arbetssätt i en händelserik miljö. Du har mottot att ingenting är omöjligt. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga ditt CV och ditt personliga brev i din ansökan. K-rauta tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår hubbchef Joar Tegnefjord joar.tegnefjord@k-rauta.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.k-rauta.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr, där vi säljer allt mellan himmel och blomjord (nästan). Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så hjälper vi våra kunder hela vägen från start till klart.

Vi försöker ständigt förenkla och förbättra vår verksamhet så att våra kunder ska få en smidigare och trevligare upplevelse – och känna hur enkelt och roligt det faktiskt kan vara med renovering, bygg och förändring. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy som är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder.