Säljare till Byggavdelningen/Drive-in

Säljare till Byggavdelningen/Drive-in

Är du vår nya stjärna?
Vi söker en positiv lagspelare med servicekänsla utöver det vanliga som vill vara med och skapa branschens nöjdaste kunder. Är det du? Varmt välkommen att söka till oss på K-rauta! Varför ska du jobba hos oss? Om du tycker om högt tempo, att ge kunderna fantastisk service och spela i ett lag av det rätta virket samt att utvecklas och lära nytt är K-rauta stället för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare i varuhuset och ute på byggården är dina främsta arbetsuppgifter att sälja och vägleda kunden genom att bidra med dina kunskaper och erfarenheter om våra produkter, jobba med varuexponering och kassaarbete.
Alltid med en servicenivå i världsklass!

Vi kommer att se till att du får löpande utbildning om vårt sortiment, våra system, våra processer och annat som är en del av det dagliga arbetet

Tjänstens omfattning är 30h/vecka , visstid till och med 2020-08-31 med möjlighet till förlängning.

Din profil
Vi ser helst att du har gymnasieutbildning och datorvana. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift samt att du även behärskar engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i en liknande bransch eller från bygg och snickeri. Har du jobbat inom bygghandeln och byggmaterial är det ett stort plus. Som person är du en nyfiken, lyhörd, lagspelare som dessutom är noggrann och utåtriktad. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt person. Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-rauta strävar efter blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi har kollektivavtal.
Har du frågor, hör då gärna av dig till vår Varuhuschef Arvid Volgsten arvid.volgsten@k-rauta.se

Vi hoppas att just du är vår nästa stjärna - Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om K-rauta

K-Rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr, där vi säljer allt mellan himmel och blomjord (nästan). Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så hjälper vi våra kunder hela vägen från start till klart.

Vi försöker ständigt förenkla och förbättra vår verksamhet så att våra kunder ska få en smidigare och trevligare upplevelse - och känna hur enkelt och roligt det faktiskt kan vara med renovering, bygg och förändring. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy som är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder.