Projektplanerare

Projektplanerare

Vill du vara med och förändra byggbranschen med oss?
K-rauta befinner sig i ett expansivt skede, och framför allt i vår satsning mot våra projektkunder.
Vårt mål är att vi ska bli projektkundens naturliga val. Vi säljer inte bara skruv och spik utan jobbar för att uppfylla våra kunders drömmar!
De flesta som söker sig till oss planerar eller genomför en renovering eller ett byggprojekt. De flesta av oss är också hängivna "hemmafixare" och vet hur många frågor och beslut som kommer med drömmen om ett nytt badrum, eller våndor över en takomläggning. Här kan vi verkligen göra skillnad för kunden! Vi kan erbjuda 100 000-tals märkesprodukter både lagerlagt och beställningssortiment, en bra extra deal till den som vill handla mycket och goda råd i massor, både inför projektet men också genom en personlig kontaktperson under byggtiden.

Vi söker nu en Projektplanerare till vårt varuhus i Järfälla
Vi söker nu dig som har erfarenhet av vår bransch och marknad och som brinner för att förverkliga kundens drömmar. Du kommer tillsammans med kompetenta medarbetare, att vara med att fortsätta utveckla detta område genom att bygga starka, långsiktiga relationer och ett projektkundsmöte som ger mersmak samt arbeta för gott samarbete och lönsam affär.
Till vardags kommer du främst. på ett kundfokuserat sätt säkerställa bästa förutsättningar för uppfyllelse av kundens planer och sträva efter att alltid överträffa förväntningar, vara kundens kontaktperson och löpande bistå med expertråd under projektets gång. I din roll ingår att tillhandahålla designservice, rithjälp och rådgivning, samt vid behov besöka platsen där projektet ska genomföras.
Du kommer att bistå kunden med allt praktiskt inför förestående renoverings- eller byggprojekt, rithjälp, planering och offert samt säkra att varuleveranser sker i rätt tid. I rollen som Projektplanerare har du en nyckelroll i K-rautas strategi. Tjänsten kombineras även med arbete med övrigt förekommande arbetsuppgifter inom Varuhuset
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter.

I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn, vi hjälper dig från start till klart. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy och ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.